LOGIN

Vikings .

Vikings Workwear: Unieke Werkkleding voor Elke Werkomgeving

Bepaal zelf uw bedrijfsidentiteit
Bij Santexo begrijpen we dat uw bedrijfskleding een essentieel onderdeel is van uw merkimago. Daarom bieden we u de mogelijkheid om uw eigen bedrijfskleding te laten produceren in uw eigen huisstijl, zelfs in kleine aantallen. Onze samenwerking met Vikings stelt ons in staat om kledingstukken te creëren die naadloos aansluiten bij uw bedrijfscultuur en uw visie versterken.

SAMENWERKING VOOR KOSTENBESPARING EN MAATWERK van fabriek tot klant
Bij Vikings geloven we in een efficiënte samenwerking tussen fabriek, merk en distributeur. Hierdoor kunnen we u als klant praktisch aan de tekentafel plaatsen. We luisteren naar uw wensen en behoeften en werken samen om kledingstukken te creëren die perfect bij uw bedrijf passen.

*De Kracht van Aanpassing**
Bij Vikings Workwear staat aanpassing centraal. Wij geloven dat werkkleding niet alleen functioneel moet zijn, maar ook een weerspiegeling moet zijn van uw bedrijfscultuur en de individuele voorkeuren van uw medewerkers. Daarom bieden wij een scala aan aanpassingsmogelijkheden, zoals de keuze tussen regular fit en fitted pasvormen, zowel voor heren als dames. We begrijpen dat uw team divers is, en daarom bieden we ook opties voor langere en slankere medewerkers, met verlengde mouwen en uitgebreide rug- of voorpandopties.

**4 Stijlen, Ontelbare Mogelijkheden**
Bij Vikings Workwear streven we ernaar om uw bedrijfsidentiteit te versterken. Ons assortiment omvat vier basismodellen die u verder kunt aanpassen door contrastkleuren te kiezen. Dit geeft u de vrijheid om uw werkkleding een unieke uitstraling te geven die perfect past bij uw merk.

**Duurzaamheid in Actie**
Bij Vikings Workwear hebben we een sterke toewijding aan duurzaamheid. We begrijpen dat kleding een grote impact heeft op het milieu en streven ernaar om onze ecologische voetafdruk te verkleinen. Daarom werken we waar mogelijk met duurzame stoffen. We zitten midden in de transitie van conventionele stoffen naar duurzame en milieuvriendelijke alternatieven. Dit omvat gerecyclede stoffen, evenals post-consumer en pre-consumer stoffen. Door voor onze werkkleding te kiezen, draagt u bij aan een schonere planeet.

**Slimme Bestelpraktijken voor Duurzaamheid**
Bij Vikings Workwear doen we niet alleen ons best om duurzame materialen te gebruiken, maar we zorgen er ook voor dat u op een duurzame manier kunt bestellen. Door niet in één keer grote orders te plaatsen, voorkomt u ongebruikte voorraden en vermindert u verspilling. Dit betekent dat u niet alleen de juiste pasvorm en stijl krijgt, maar ook actief bijdraagt aan een duurzamere toekomst.

**Waarom Kiezen voor Vikings Workwear?**
– Unieke aanpassingsmogelijkheden voor een perfecte pasvorm en stijl.
– Geen risico op overschot of tekort aan specifieke maten dankzij kleinere bestelhoeveelheden.
– Versterk uw bedrijfsidentiteit door uw eigen stijl te creëren met onze contrastkleuropties.
– Draag bij aan een duurzamere wereld door onze overstap naar duurzame stoffen en slimme
   bestelpraktijken
.

Bij Vikings Workwear begrijpen we dat werkkleding een belangrijk onderdeel is van uw bedrijfsimago en de veiligheid en tevredenheid van uw medewerkers. Neem contact met ons op en ontdek hoe we uw visie kunnen omzetten in werkelijkheid met onze unieke, aanpasbare, en duurzame werkkledingoplossingen. Kies voor Vikings Workwear en kleed uw team in stijl, comfort, en met respect voor de planeet.

Unieke kledinglijn, exclusief voor uw bedrijf

Onze creatieve ontwerpers werken nauw met u samen om uw ideeën om te zetten in unieke kledingstukken die uw bedrijfsidentiteit versterken. Of het nu gaat om het borduren van uw logo, het aanpassen van kleuren aan uw huisstijl, of het implementeren van speciale ontwerpelementen, we zorgen ervoor dat uw bedrijfskleding een ware afspiegeling is van uw merkwaarden.

Kwaliteit zonder compromissen

Bij Santexo en Vikings hechten we veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. Onze materialen worden zorgvuldig geselecteerd en onze productieprocessen zijn ontworpen om de impact op het milieu tot een minimum te beperken. U kunt erop vertrouwen dat uw bedrijfskleding van hoogwaardige kwaliteit is en voldoet aan de duurzaamheidsnormen waar we zo trots op zijn.

Geen wachttijden voor uitlopende maten

Bij Vikings begrijpen we hoe frustrerend het kan zijn om maanden te moeten wachten op uitlopende maten van bedrijfskleding. Daarom zorgen wij er altijd voor dat deze maten snel weer worden aangevuld. U hoeft zich geen zorgen te maken over langdurige wachttijden, want we streven naar een soepele en efficiënte ervaring voor al onze klanten.

Volledig aanpasbare lengtes voor uw kleding

We weten dat elk individu anders is, en daarom geloven we dat uw bedrijfskleding perfect moet passen. Bij Vikings doen we niet moeilijk over het aanpassen van de lengte van uw kledingstukken. Of het nu gaat om het toevoegen van extra lengte aan een jas, trui of broek, we kunnen het probleemloos voor u realiseren. Uw comfort en tevredenheid zijn onze prioriteit.

Unieke 3D-ontwerpen en kleine oplages

Ontwerp uw eigen bedrijfskleding met onze 3D-ontwerper

Bij Vikings willen we dat uw bedrijfskleding niet alleen functioneel is, maar ook past bij de identiteit van uw bedrijf. Daarom bieden we u de mogelijkheid om uw eigen bedrijfskleding te ontwerpen met behulp van onze geavanceerde 3D-ontwerper. Hiermee kunt u uw creativiteit de vrije loop laten en kledingstukken samenstellen die volledig aansluiten bij uw merkwaarden.

Kleine aantallen zijn geen probleem

Of u nu een groot bedrijf bent of een kleinere onderneming, bij Vikings is geen bestelling te klein. We begrijpen dat u soms behoefte heeft aan bedrijfskleding in kleine oplages, en we staan klaar om aan die behoeften te voldoen. Dus zelfs als u slechts enkele items nodig heeft, kunt u bij ons rekenen op dezelfde uitstekende service en hoogwaardige kleding.

Samenwerking voor kostenbesparing en maatwerk

Directe samenwerking van fabriek tot klant

Bij Vikings geloven we in een efficiënte samenwerking tussen fabriek, merk en distributeur. Hierdoor kunnen we u als klant praktisch aan de tekentafel plaatsen. We luisteren naar uw wensen en behoeften en werken samen om kledingstukken te creëren die perfect bij uw bedrijf passen.

Kostenbesparend maatwerk

Dankzij onze directe samenwerking kunnen we maatwerk bieden zonder dat dit leidt tot hoge kosten. U krijgt de flexibiliteit en aanpassingsmogelijkheden die u wenst, zonder in te leveren op kwaliteit of budget.

Kies Santexo als uw betrouwbare partner voor Vikings bedrijfskleding en ervaar onze toewijding aan flexibiliteit, creativiteit en klantgerichtheid. Met onze unieke aanpak en focus op maatwerk, helpen we uw bedrijf om zich te onderscheiden met stijlvolle en functionele kleding die uw identiteit versterkt.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor uw bedrijfskleding in eigen huisstijl. Ons team staat klaar om u te adviseren en te ondersteunen bij het creëren van een kledinglijn die uw bedrijf onderscheidt en uw medewerkers comfortabel en stijlvol kleedt.

Bepaal zelf hoelang uw producten beschikbaar blijven

Bij Vikings geven we u de controle over uw bedrijfskledingcollectie. U hoeft zich geen zorgen te maken dat uw favoriete kledingstukken uit de collectie verdwijnen. U bepaalt zelf hoelang uw producten beschikbaar blijven in ons assortiment. Hierdoor kunt u consistentie behouden in uw bedrijfsimago en kledinglijn.