LOGIN

Veiligheidsschoenen Friesland .

Bekijk veiligheidsschoenen in onze Showroom

Bent u op zoek naar stijlvolle en functionele veiligheidsschoenen? Santexo (in Dokkum en Leeuwarden, Friesland) heeft een zeer breed aanbod heren en dames schoenen, zodat u in elke sector veilig aan de slag kunt. Naast onze webshop kunt u ook een kijkje komen nemen in één van onze showrooms.

Voor iedere sector

Iedere sector stelt eisen aan schoenen, van hygiëne tot veiligheid. U kunt zich bij één van onze showrooms in Friesland laten informeren naar de mogelijkheden en ons ruime assortiment bekijken.

Santexo biedt namelijk een breed assortiment veiligheidsschoenen met een groot aantal gerenommeerde en gecertificeerde merken voor onder andere de volgende sectoren:

  • Bouwinstallatie en logistiek
  • Reparatie- en garagewerk
  • Food
  • Zorg en Welzijn

Stijlvolle veiligheidsschoenen

Veiligheidsschoenen zijn in de afgelopen tijd veel veranderd. Bij Santexo Friesland bent u aan het juiste adres als het gaat om stijlvolle heren en dames schoenen, stoere sneakers en leren boots. Alle veiligheidsschoenen van Santexo voldoen aan de veiligheidseisen en zorgen voor een stijlvolle outfit.

Geïnteresseerd in stijlvolle veiligheidsschoenen voor uw sector? Laat u terugbellen door één van onze specialisten of vraag een offerte aan