LOGIN

Services .

Als bedrijf weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om werknemers goed en representatief te kleden. Met onze jarenlange ervaring en expertise in bedrijfskleding en mode, bieden wij een breed scala aan diensten aan. Hierbij kun je denken aan kledingontwerp, productie en distributie, maar ook aan diensten als voorraadbeheer en personalisatie. Onze diensten zijn altijd maatwerk en afgestemd op de wensen en behoeften van onze klanten.

Kleding management systeem

Een kleding management systeem (KMS) is een platform dat wordt gebruikt om het proces van onze klanten die bestellingen plaatsen via onze website te beheren. De onderdelen waar je gebruik van kan maken met de KMS Santexo shop zijn:

Probeer het zelf!

Ga zelf aan de slag en test onze demo-omgeving. Vraag een demo aan en voer activiteiten uit als medewerker of als opdrachtgever.

Try before you buy

Bedrijfskleding Personaliseren

Wilt u een eigen unieke style creëren?

Dankzij onze personalisatieservice voor bedrijfskleding kunnen bedrijven een unieke stijl ontwerpen die echt van hen is. Maak uw bedrijfskleding onderscheidend en herkenbaar door het toevoegen van uw bedrijfslogo; een uitstekende manier om uw merkidentiteit te versterken en een professioneel beeld naar klanten en medewerkers uit te stralen. Let wel op de regelgeving van de Belastingdienst. Voor elke outfit is een totale logo-oppervlakte van minimaal 70 cm2 verplicht, dit kan verdeeld zijn over meerdere logo’s. Dit voorkomt ongewenste naheffingen, daar de Belastingdienst niet-gekenmerkte kleding als loon in natura kan zien. Een uitzondering is als werknemers de kleding enkel op de werkplek dragen en daar achterlaten.

Try before you buy

Digitaal passen

Maten opnemen met uw smartphone?

Probeer onze digitale pas app! In slechts drie minuten en een paar eenvoudige stappen meet u de maten van uw medewerkers. Door de telefoon op verschillende manieren te positioneren, berekent onze app de juiste afmetingen. Ideaal voor bedrijven met medewerkers verspreid over diverse locaties. Waar ze ook zijn, u neemt hun maten op en registreert deze om uw bedrijfskleding te bestellen. Ervaar nu zelf het gemak van onze innovatieve oplossing.”

24-Uurs Service voor Bedrijfskleding

Reparatie en- onderhoudservice

Maximaliseer de Levensduur van Uw Bedrijfskleding

Bedrijfskleding is een kostbare investering. Bij Santexo streven we ernaar die investering te beschermen en te verlengen. Onze ervaren specialisten:

  • Beoordelen slijtage en adviseren over reparatiemogelijkheden.
  • Gebruiken geavanceerde methoden om kleding te herstellen, zodat deze er weer als nieuw uitziet.

Overweeg duurzaamheid: voordat u nieuwe kleding koopt, verkent u onze reparatieservice. Dit bespaart geld en vermindert afval. Contacteer Santexo vandaag nog om te zien hoe wij uw bedrijfskleding nieuw leven kunnen inblazen.

Recycle Uw Bedrijfskleding

Inkoopbegeleiding en- Beheer

Wilt u ondersteuning voor uw medewerkers bij het inkoopproces?

Laat de inkoop van uw bedrijfskleding volledig aan ons over en focus op uw kernactiviteiten. Santexo werkt als een externe medewerker die uw inkoopproces naadloos beheert, zonder extra kosten op uw loonlijst. Wat wij bieden:

  • Directe communicatie met uw medewerkers en afhandeling van hun vragen over bestellingen.
  • Bewaking van de kosten volgens de door u vastgestelde richtlijnen.
  • Een budgetbeheer service die zorgt voor transparantie en controle over uw uitgaven.

Met onze service bent u altijd verzekerd van een efficiënt inkoopproces zonder onverwachte kosten.

Recycle Uw Bedrijfskleding