LOGIN

Op weg naar nog meer duurzaamheid

Eerder dit jaar zijn wij op zakenreis  geweest naar Karachi, Pakistan, op uitnodiging van de Ambassade van Pakistan. Tijdens onze reis ontmoetten we een producent met een visie – het hergebruiken van versleten kleding en overtollige voorraden om nieuw garen te maken. Gezamenlijk met het merk Vikings, een toonaangevend merk in Pakistan dat bekend staat om zijn kwaliteit en innovatie, hebben wij een  revolutionaire stap gezet in de richting van duurzaamheid.

We hebben besloten om nieuw textiel te laten weven van het gerecyclede garen, met oog voor zowel de kwaliteit als het milieu. De eerste testexemplaren zijn inmiddels vervaardigd en bevinden zich momenteel in een gerenommeerd laboratorium voor uitgebreide testen en onderzoek.

Binnenkort kunt u onze nieuwe, duurzame producten verwachten, variërend van comfortabele T-shirts tot stijlvolle polo’s en warme sweaters. We nodigen u uit om alvast uw samples te reserveren en samen met ons een positieve impact te maken op onze planeet door te kiezen voor kleding die het resultaat is van innovatie, samenwerking en toewijding aan duurzaamheid. Samen bouwen we aan een groenere toekomst.

Nieuwsgierig geworden? Bel 058 – 711 33 20 of stuur een mail naar verkoop@santexo.nl

Daarom Santexo

    • Specialist in bedrukken en borduren van kleding
    • Ervaring van meer dan 30 jaar in het textiel vak
    • Gratis online bedrijfskleding bestel en management systeem
    • Specialist in custom made kleding / textiel v.a. kleine aantallen
Winterdeal mutsen Santexo
Nieuws

Winterdeal mutsen

Ontdek onze geweldige winterdeal!Hoogwaardige mutsen tegen een onweerstaanbaar lage prijs. Nu zonder instelkosten! Nieuwsgierig naar de voorwaarden? Bel 058 – 711 33 20 of stuur

Lees verder »
Nieuws

Try Before You Buy

U bent niet 100% tevreden met uw huidige bedrijfskleding of leverancier, maar vindt het ook spannend om met een nieuw merk/kledinglijn of nieuwe leverancier te

Lees verder »

Stuur een bericht