LOGIN

Leveringsproblemen in de bedrijfskledingwereld.

Leveringsproblemen in de bedrijfkledingwereld.

Zoals u waarschijnlijk zult weten zijn er grote problemen in de wereldwijde supply chain. Een tekort aan containers en een toename van lokale lockdowns resulteren in veel vertraging in het productieproces van een groot aantal bedrijven. De verhalen over autofabrikanten die in de problemen komen door een tekort aan chips zullen u vast niet ontgaan zijn. Dit is nog maar één van de vele gevallen.

De werkkleding markt blijft deze zorgelijke ontwikkeling jammer genoeg niet bespaard. De eerste leveranciers waar dit van op toepassing is hebben zich al gemeld. Onze bekende merken verwachten het komende halfjaar veel problemen met het leveren van producten. Wij verwachten binnenkort nog meer leveranciers die moeite gaan krijgen met leveren.

Uiteraard zijn wij de afgelopen tijd druk bezig geweest met het zoeken naar een oplossing. Door ons dealerschap van Vikings Workwear en hierdoor het directe contact met hun fabriek hebben wij kunnen anticiperen op deze leveringsproblemen. Hierdoor kunnen wij een alternatief, custom-made én duurzaam product aanbieden welke snel en in kleine aantallen kan worden geproduceerd.

Kwaliteit, duurzaamheid en toegankelijkheid zijn de kernwaarden van Vikings Workwear.

Na experimenteren, testen, opnieuw testen en alles nog een keer doen, is Vikings Workwear tot een duurzame en sterke stof voor werkbroeken gekomen: ViTech. Waaruit bestaat ViTech? Vijfenzestig procent van de stof bestaat uit gerecycled polyester. Polyester is een soort vezel die is gemaakt van polyethyleentereftalaat (PET). Plastic is nog steeds nodig in onze kleding. Gerecycled polyester is echter een betere optie. De verwachting is dat in 2030 20% van al het polyester gerecycled polyester zal zijn, daar wil Vikings aan bijdragen.

De resterende vijfendertig procent van de stof bestaat uit Tencel, een van de meest populaire Europese merknamen voor Lyocell-vezels. Het mooie van Tencel is het duurzame productieproces, het is gemaakt van het vruchtvlees van eucalyptusbomen wat zorgt voor minder gebruik van zowel water als pesticiden. Neem ook eens een kijkje op www.vikingsworkwear.com voor meer informatie.

Daarom Santexo

  • Specialist in bedrukken en borduren van kleding
  • Ervaring van meer dan 30 jaar in het textiel vak
  • Gratis online bedrijfskleding bestel en management systeem
  • Specialist in custom made kleding / textiel v.a. kleine aantallen
Nieuws

Try Before You Buy

U bent niet 100% tevreden met uw huidige bedrijfskleding of leverancier, maar vindt het ook spannend om met een nieuw merk/kledinglijn of nieuwe leverancier te

Lees verder »

Stuur een bericht