LOGIN

Bedrijfskleding Groningen .

werkkleding of bedrijfskleding in Groningen

Wanneer u uw werkkleding of bedrijfskleding in Groningen van een logo of bedrijfsnaam wilt voorzien, dan helpen wij van Santexo u graag. Of u nu horecakleding of kleding voor de bouw op maat gemaakt wilt hebben, wij zijn uw adres. In ons assortiment vindt u verschillende soorten bedrijfskleding die wij voor u naar wens kunnen aanpassen.

Daarnaast kunnen wij ook promotiemateriaal, zoals vlaggen en sportkleding, voor u maken. Wat mogen wij in Groningen voor u doen op het gebied van werkkleding en beroepskleding?

Hoe kunnen wij u helpen?

Wanneer u zoekt naar bedrijfskleding, dan helpen wij van Santexo u graag in Groningen. Al onze werkkleding kunnen wij voorzien van uw bedrijfslogo of –naam. Hiervoor kunt u uit verschillende technieken kiezen. Onze medewerkers vertellen u hier graag meer over. Zo kunt u in Groningen bij ons onder meer terecht voor de volgende bedrijfskleding:

  • Kostuums, denk hierbij aan pantalons, rokken en colberts
  • Automotive beroepskleding, bijvoorbeeld werkjassen, overalls en veiligheidsschoenen
  • Zorgkleding, zoals caps, pantalons en jassen
  • Verschillende soorten bescherming, waaronder helmen, gehoorbescherming en ademhalingsbescherming
  • Horecakleding, dit zijn onder meer (gilet)schorten, ovenwanten en koksbuizen

Dit is maar een greep uit ons assortiment aan werkkleding. Meer weten welke bedrijfskleding in Groningen geleverd kunnen worden? Kijk dan snel verder op onze site of neem contact met ons op.

Onze werkwijze

Wij werken met een BKM-systeem (Bedrijfs Kleding Management). Wanneer voor onze beroepskleding kiest dan hoeft u niet langer te werken met Excel-bestanden of lange bestellijsten. Ook hoeft u zich in Groningen bij ons geen zorgen te maken dat u de verkeerde maten bedrijfskleding bestelt.

Vooraf meten wij altijd eerst de maten op van uw werknemers op, deze worden in het BKM-systeem gezet. Ieder van uw medewerkers krijgt een unieke inlogcode, waarmee zij de werkkleding online kunnen bestellen. U kunt ervoor kiezen om iemand aan te wijzen die de bedrijfskleding bestelt voor iedereen, maar ook kan iedere medewerker dit voor zich doen.

Bedrijfskleding of werkkleding in Groningen nodig?

Wilt u graag meer informatie over hoe wij te werk gaan? Of wilt u dat wij zorgkleding voor u in Groningen op maat maken? Neemt u in beide gevallen dan contact met ons op. U kunt hiervoor een e-mail sturen naar info@santexo.nl. Wij komen dan zo snel mogelijk terug op uw bericht. Ook kunt u telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar 0519-297942 of 058-7113320. Welke bedrijfskleding in Groningen mogen wij voor u op maat maken?