LOGIN

Bedrijfskleding Drenthe .

Op zoek naar bedrijfskleding in Drenthe?

Bij Santexo maken diverse soorten bedrijfskleding op maat voor u. Onze medewerkers beschikken allemaal over een VCA-certificaat. Zij weten dan ook precies aan welke eisen er voldaan moet worden. Ook begrijpen zij onder welke omstandigheden u werkt.

Onze beroepskleding voldoet dan ook niet alleen aan strenge veiligheidseisen, maar wij zorgen ervoor dat uw bedrijfskleding ook naar uw wens is en praktisch in gebruik is.

Hoe gaan wij te werk?

Kiest u voor onze bedrijfskleding in Drenthe, dan komen wij eerst altijd naar u toe of u komt langs bij onze showroom. Tijdens een persoonlijk gesprek nemen wij door welke kledingstukken u graag op maat gemaakt wilt hebben en wat uw wensen zijn. Hierna stellen wij een offerte voor u op. Gaat u hiermee akkoord, dan zullen wij de maten van uw medewerkers opnemen.

Daarna gaan wij aan het werk met het maken van uw bedrijfskleding. Ook spreken wij een pasdag met u af, zodat wij ook zeker weten dat de beroepskleding naar wens is. Tot slot maken wij een webwinkel voor u, waar uw medewerkers in Drenthe de kleding gemakkelijk zelf kunnen bestellen met een unieke inlogcode.

Tricop Gilet Dames

Daarom Santexo

Wanneer u graag werkkleding op maat gemaakt wilt hebben, dan kunt u uit verschillende bedrijven kiezen in Drenthe. U krijgt dan echter niet de kwaliteit en persoonlijke service die Santexo u biedt, maar u profiteert bij ons van meer:

  • Onze bedrijfskleding voldoet aan de eisen gesteld door de Belastingdienst
  • Van horecakleding tot zorgkleding, u vindt bij ons een ruime keuze aan werkkleding
  • Onze medewerkers zijn VCA-gecertificeerd. Zij weten dan ook aan welke eisen uw beroepskleding moet voldoen
  • Wij kunnen uw bedrijfskleding op maat voor u maken
  • Geen lange bestellijsten of lastige Excel-documenten, wij werken in Drenthe met een eigen BKM-systeem

Meer weten?

Wilt u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op. Dan kan via de mail naar info@santexo.nl. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een reactie van ons op uw bericht.

Wilt u graag een van onze medewerkers persoonlijk spreken? Dan kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar 0519-297942 of 058-7113320. Wij staan u graag te woord.