LOGIN

Demo aanvragen .

Gratis demo aanvragen

Dé specialist in bedrijfskleding uit Leeuwarden. Meer dan 30 jaar ervaring in het textielvak. Kies voor de beste bedrijfskleding met eigen logo opdruk. Kom langs in onze showroom of plan een gratis adviesgesprek in.

Veiligheid en representatie

Met meer dan 30 jaar ervaring in het textielvak zijn wij een zeer ervaren partner voor uw bedrijf. Wij denken met u mee en zorgen ervoor dat uw medewerkers er tip-top bijlopen. Wij kopen alleen de beste A-merken bedrijfskleding in om de veiligheid van uw medewerkers te garanderen.

Try before you buy

Santexo weet als geen ander dat de pasvorm en styling van bedrijfskleding een belangrijk maar tijdrovend proces is. Wij van Santexo ontzorgen jullie daar graag in. Daarom willen wij voor bedrijven met meer dan 25 werknemers het ‘try before you buy’ principe aanbieden. Hierin heeft u en/of een aantal werknemers 30 dagen de tijd om de bedrijfskleding te testen. Niet naar wens? Geen probleem, we kijken graag verder naar andere mogelijkheden. Plan hieronder een vrijblijvend consult in!

Persoonlijk online bestelsysteem

Maak gebruik van ons gratis online bestelsysteem waar alle kenmerken van uw medewerkers worden opgenomen. Zo besteld u snel en eenvoudig extra bedrijfskleding voor uw medewerkers zonder de verkeerde maten te kiezen.

Custom Made kledinglijn: Vikings Workwear

Wilt u een unieke werkbroek die volledig in uw huisstijl is? Of een werkjas met de contrastkleuren van uw bedrijf? Als eerste Nederlandse dealer van Vikings Workwear biedt Santexo u de mogelijkheid om volledig custom-made werkkleding te dragen, al vanaf 25 stuks. Plan hieronder een vrijblijvend kennismakingsgesprek in!